Tényleg csak egy kívánság

csakegykivansag.blogspot.hu
Úgy indult a nap, hogy alig tudtam fölkelni, és hogy arról fog szólni a napom, hogy valahogy kibekkeljem. Aztán jött ez, és megmosolyogtatott. Aztán kicsit el is szomorított, de annyira nem, mint amennyire kilátástalannak a mai napot gondoltam fölkeléskor.A Csak Egy Kívánság blog jelmondata

Nem fogom értékelni a “blogot” (de nevezzük inkább bejegyzésnek) a szokásos szempontok alapján, nincs mit értékelni, de ha valaki erre vár: 10/0.

A blog archívuma egyetlen bejegyzéssel
Csak egy bejegyzés

Hogy akkor miért hozom ide ezt az oldalt és egyáltalán, miért minősítem egy 19 éves fiú próbálkozását? Azért, mert publikálva van. Megtehette volna, hogy leveszi, törli a blogot, de az a mai napig (majdnem egy évvel az első és egyetlen bejegyzés megírása után is) elérhető.

És azért, mert a “kívánság blog” szókapcsolatra keresve az oldalt a google kereső az első oldalon hozza. Lehet, hogy a második oldal első találata pont olyan oldal lenne, amit keresünk, de amiatt mulasztjuk el, mert az ilyen befejezetlen szimfóniákra kattintgatva a kedvünk is elmegy a további keresgéléstől.

Összefoglalás

Az egyetlen bejegyzés zárása
A hajnali kósza ötleteinkre általában aludjunk egyet

Nem baj, ha valaki billentyűzetet ragad és ír. Az sem baj, ha a dolog abbamarad. A gond az, amikor az ember nem takarít maga után. Ez a blog olyan, mint az olyan csokimikulás, ami nem ízlett, de a kuka (vagy a brownie alaptészta) helyett visszakerült az ajándékozás körforgásába. El sem tudjuk képzelni, mennyire tele van szemetelve a világháló – és lehet, nem is érdekel bennünket, mert azt gondoljuk, hogy ez csak virtuális szemét. Ám virtuális dolgaink fizikai tárhelyeken testesülnek meg, vagyis törletlen, de már megunt, nem használt adatainkkal a környezetet is szennyezzük.

Még nem értékeltétek.
Please wait...